Алфа Такси - Alfa rent a car  слика
[?]

Алфа Такси - Alfa rent a car

Прегледи:
2586
Опис за страната:
Ние нудиме огромен избор на такси автомобили, но ако ви треба автомобил за изнајмување во Битола, вие сте во право место. Ако сте пристигнале во Скопје, Охрид или во Солун на аеродроми, може да се организира превоз со нашите такси услуги
Линк: http://www.rentacarbitola.com
Објавена на: 25 April 2014
Категории: Автомобили, Агенции, Бизнис