Донации  слика
[?]

Донации

Прегледи:
2382
Опис за страната:
...секогаш е добро време да се направи нешто добро... Оваа страница е дел од активностите на членовите на Здружението Хуманост Без Граници (повеќе информации за Здружението на www.humanostbezgranici.org.mk). На оваа страница се објавуваат информации за сите активни акции за донирање средства на луѓе кои имаат потреба од помош.
Линк: http://www.donacii.mk
Објавена на: 08 April 2014
Категории: Организации, Портали