K4T.mk - Karas4Training  слика
[?]

K4T.mk - Karas4Training

Прегледи:
3671
Опис за страната:
karas4training.com е симбиоза од веб-портал, социјална мрежа и блог. Комбинира спорт, тренинг, рехабилитација и здрава исхрана со интерактивни профили на луѓе и места кои на некој начин се поврзани со овие теми.
Линк: http://www.karas4training.com
Објавена на: 12 December 2013
Категории: Портали, Спорт, Блогови, Здравје, Храна