Стоматолошка ординација ПЗУ д-р Жикица Ѓорѓиевски слика
[?]

Стоматолошка ординација ПЗУ д-р Жикица Ѓорѓиевски

Прегледи:
484
Опис за страната:
Ние во ПЗУ Д-р. "Жикица Ѓорѓиевски" веќе 5 години го подобруваме здравјето и изгледот на нашите пациенти. За нас пациентите не се само бројка, секој пациент е исклучително важен и со своја карактеристична проблематика. Затоа посветуваме многу време за грижа, откривање на желбите и проблематиките на нашите клиенти, како и охрабрување на оние кои имаат страв од стоматолог.
Линк: http://www.dentist.com.mk
Објавена на: 16 April 2017
Категории: Општо, Портали, Туризам, Здравје, Бизнис