Внимателно прочитајте ги условите за користење на taze.mk

Нашата веб страница, taze.mk, е прилагодена да овозможи објавување на македонски веб-страни кои сакаат да стекнат публицитет. Нашата намера е најдобронамерна и сакаме да поттикнеме позитивни вибрации кај секој наш посетител.

Посетители

Посетителите на taze.mk имаат можност да ја разгледаат галеријата на македонски страни, при што имаат можност да филтрираат од која категорија да биде нивната страна. Доколку тие знаат некоја македонска страна која ја нема на taze.mk ќе ни биде задоволство да ја објавите или да не контактирате овде за да може ние да ја објавиме.

Регистрирани членови

Само најавените корисници може да објавуваат страни.

Вие како регистриран член можете да сметате на нашата гаранција дека Вашата електронска пошта (е-пошта) нема да биде злоупотребувана и прикажувана на јавни места, ниту на трети лица согласно важечките закони на Република Македонија за заштита на податоци и со кои се регулира собирањето и употребата на личната информација. Едниствено Вашата е-пошта ќе се користи да Ви испратиме, по Ваше барање, заборавена лозинка или доколку сакаме да Ве информираме во врска со активностите на нашата интернет страна.

За да ја објавите вашата страна мора да бидете најавени. Најавата е многу едноставна, доколку веќе имате facebook илi twitter профил, или пак е-мејл на google или yahoo. Доколку немате потребно е првин да регистрирате некои основни податоци за вас и потоа да се најавите.

Процесот на објавување на страна може да го најдете овде