Која е функцијата на Тазе

Тазе ви овозможува да ја објавите вашата страна за да може да ја видат поголем број на луѓе.

Што ќе постигнам со тоа што ќе ја објавам страната?

Придобивките се големи. Популарноста на Тазе ви овозможува да ја зголемите популарноста на вашата страна.

Друга придобивка е тоа што интернет пребарувачите како Google, Yahoo, Bing и други ќе може побрзо да ја рангираат вашата страна.

Како да ја објавам мојата страна?

За да ја објавите вашата страна мора да бидете најавени. Најавата е многу едноставна, доколку веќе имате facebook или twitter профил, или пак е-мејл на google или yahoo. Доколку немате потребно е првин да регистрирате некои основни податоци за вас и потоа да се најавите

Следниот чекор е да одите на копчето "Oбјави" кое се наоѓа во левиот долен агол и да внесете податоци за вашата страна.

Тоа е се! Ви посакуваме вашата страна да биде многу успешна.